Onze menukaart

Naast onze vaste menukaart bieden wij nog heel wat seizoensgebonden suggesties aan.
Onze aanraders op dit moment:

Gebakken Foie Gras

Restaurant Terre et Mer - Gebakken Foie Gras _ rozijnenbrood _ appel

Rozijnenbrood / appel

Hazenrug

Restaurant Terre et Mer - Hazenrug _ winterse garnituur _ wildsaus _ amandelkroketten

Winterse garnituur / wildsaus / amandelkroketten

Lamskroon

Restaurant Terre et Mer - lamskroon

Winterse garnituur / rozenmarijnjus / amandelkroketten

Voor meer info over onze andere seizoensgebonden suggesties kan je op onze social media kanalen terecht:

Meet our Chef

Chef kok restaurant Terre et Mer Oostduinkerke

Jensi

Tijdens mijn studies aan Ter Groene Poort in Brugge heb ik mijn liefde voor het koken ontdekt. De praktijklessen vielen voor mij dan ook veel beter in de smaak dan het theoretisch gedeelte. Na mijn studies ben ik gaan rondreizen in Australië en keerde ik terug met heel wat frisse ideeën.

Even later leerde ik Jade kennen en werd het meteen duidelijk: we zijn de perfecte combo. We delen dezelfde passie voor horeca en het doel om mensen gelukkig maken. Ik met het koken van lekkere gerechten en Jade met haar fantastische bediening in de zaal.

Reserveren

Om te reserveren kunt u steeds telefonisch bij ons terecht op het nummer: 058 59 45 24.

Follow us on

Restaurant Terre & Mer

Albert I Laan 43
8670 OOSTDUINKERKE

058 59 45 24

Copyright © Terre & Mer 2023-2024 ⎮ All Rights Reserved
Privacy ⎮ Design by Oentwerp